logoti

ProjektiSocialno podjetništvo - izziv za Posavje

V torek, dne 26.11.2013, ob 17.00 uri, je bil v prostorih Občine Radeče, promocijski dogodek projekta Socialno podjetništvo - izziv za Posavje. Na srečanju, smo predstavili projekt, cilje in rezultate ter načrte za prihodnje leto. Glavni namen, pa je bila predstavitev projektnega predloga, ki sta ga pripravila Jure in Vanja Rajner po imenom ToGetHer.

Gre za predstavitev socialno podjetniške ideje, ki temelji na proizvodnji ročno izdelane vrhunske negovalne kozmetike, ki ima potencial in postaja v prostoru vedno bolj prepoznavna. Predstavila sta razvoj ideje, trenutne rezultate in cilje za bodoče. V tem času, se predstavljata s svojimi izdelki na PopUpDomu v Ljubljani, pripravljata dokumentacijo za ustanovitev pravne osebe in raziskujeta ter testrirata izdelke.

 

 

V ponedeljek, 25.11., je bil v prostorih Gostilne Žolnir, v Kostanjevici na Krki, promocijski dogodek v okviru projekta Socialno podjetništvo - izziv za Posavje. 

Predstavili smo projekt, cilje, rezultate in narte za prihodnje leto. Glavni namen pa je bil predstaviti socialno podjetniški projekt Zdavke Abram z naslovom Znanje za zaposlovanje. Ob predstavitvi je Zdravka pripravila in izvedla motivacijsko delavnico z naslovom: Ali vidimo priložnosti ?

Žal vam je lahko, da vas ni bilo. Tisti, ki smo tam bili smo se veliko naučili!

 

Projektni partnerji Skupaj za napredek Posavja

skladdela
LRF
las
knof
1824